Helpt u mee?

Voets Assurantien, zelfstandig adviseur van RegioBank steunt samen met SDW het project "de Verbindingstuin" Een prachtig initiatief dat bijdraagt aan een sociaal vitaal Roosendaal , waarbij verschillende mensen samen komen en eenzaamheid tegen gaat.

Nieuws
Datum: 16-10-2024

Het doel is om een openbare tuin in Roosendaal te creëren waarin verbinding en samenwerking centraal staat. We hopen dat dit project bijdraagt aan meer verbinding, minder eenzaamheid en een completere maatschappij.

Om dit te realiseren zijn wij een crowdfunding begonnen en vragen hierbij uw hulp, een kleine donatie kan al een groot verschil maken!

Mocht u meer willen weten over het project "de Verbindingstuin" of wilt u als vrijwilliger uw steentje bij dragen? laat het ons gerust weten

Helpt u mee?:  https://samenvoordebuurt.nl/nl/activities/details/funding/1499/de-verbin...

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag